Reorganizarea Politiei Locale Buzau. Solicitare sedinta primar-personal politie locala

Nr. 98536/27.07.2016

 

 

Stimate

Domnule Constantin Toma, primar al municipiului Buzău

 

 

 

 

Având în vedere notorietatea reorganizării poliţiei locale Buzău, prin reducerea numărului de posturi;

Având în vedere raportul Curţii de Conturi cu privire la poliţia locală Buzău;

Având în vedere dreptul angajaţilor de a fi informaţi cu privire la viitorul acestora în cadrul poliţiei locale;

Având în vedere solicitarea rezonabilă a angajaţilor de a organiza o şedinţă în care să se discute soarta acestora în cadrul poliţiei locale;

Având în vedere disponibilitatea dvs. exprimată la întâlnirea cu preşedintele sindicatului de a vă întâlni cu angajaţii poliţiei locale pe tema reorganizării,

 

Prin prezenta vă rugăm să permiteţi organizarea unei şedinţe la sediul primăriei în care să prezentaţi situaţia actuală a poliţiei locale atât d.p.d.v. legal şi financiar, dacă se va efectua o reorganizare a poliţiei locale, care sunt argumentele reorganizării, ce funcţii vor fi vizate, când se va realiza reorganizarea, ce măsuri de protecţie socială aveţi în vedere pentru persoanele ce vor fi disponibilizate şi dacă aveţi un calcul al impactului bugetar prin concedierea unor angajaţi ai poliţiei locale Buzău din cadrul serviciului de pază şi plata unor firme de pază.

În funcţie de programul dvs., vă rugăm să stabiliţi data şi ora şedinţei, urmând să fim informaţi telefonic (0728788000) sau prin e-mail (office@prolex.ro sau lincuvasile@prolex.ro) cu cel puţin o zi înaintea şedinţei.

Precizăm faptul că la şedinţă vor participa angajaţii poliţiei locale din serviciul de pază. Anunţarea angajaţilor în legătură cu data şi ora desfăşurării şedinţei vor fi în responsabilitatea noastră.

 

Cu stimă,

 

Preşedinte

Vasile Lincu

Comentarii

comentarii