ÎCCJ: la stabilirea gradaţiilor nu se ia în calcul perioada cât un poliţist a urmat cursurile unei instituţii de învăţământ pentru formarea poliţiştilor

ÎCCJ, Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept

Numărul dosarului: 4132/1/2016

 

Numărul documentului de soluționare: 35/2017, Data documentului de soluționare: 15.05.2017

Soluție: civil – Admite sesizarea

Detalii soluţie: Admite sesizarea formulată de Curtea de Apel Galaţi – Secţia contencios administrativ şi fiscal, în dosarul nr. 1077/121/2015 şi, în consecinţă, stabileşte că:

În interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor art. 11 alin. (3), alin. (5) şi alin. (6) din anexa nr. VII la Legea – cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare şi art. 3 din Legea nr. 446/2006, privind pregătirea populaţiei pentru apărare, cu modificările şi completările ulterioare, la stabilirea gradaţiilor nu se ia în calcul perioada cât un poliţist a urmat cursurile unei instituţii de învăţământ pentru formarea poliţiştilor.

Obligatorie, potrivit dispoziţiilor art. 521 alin. (3) din Codul de procedură civilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 15 mai 2017

 

 

Nota Pro Lex:

Pro Lex a castigat mai multe dosare avand acest obiect. Dosarul la ÎCCJ nu s-a constituit la cererea Pro Lex.

Din momentul pronuntarii ÎCCJ, niciun proces cu acest obiect nu va mai fi castigat.

Si de aceasta data realitatea a demonstrat ca cei ce s-au “misca mai repede”, adica ne-au trimis imputernicirile si documentele necesare pentru proces, au castigat.

Comentarii

comentarii