“Razboi fratricid” in Politia giurgiuveana: Politia Romana versus Politia Locala! Cine a castigat?

Cupa Pro Lex de fotbal, ediţia I, la Giurgiu


Poliţişti de la mai multe structuri ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu și  de la Direcţia Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Giurgiu au participat vineri, 4 iulie, la prima ediţie a Cupei Pro Lex la fotbal organizată de Sindicatul National al Polițiștilor și Vameșilor -Pro Lex, cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal.


Competiţia s-a desfăşurat pe un terenul de fotbal acoperit şi a reunit patru echipe, trei din cadrul IPJ Giurgiu (SAS, Ordine Publică şi Serviciul Rutier) şi una de la Poliţia Locală Giurgiu, toţi jucătorii amatori disputând vineri meciurile eliminatorii, dar şi finala. La startul competiţiei au fost prezenţi pentru încurajări şi primarul Nicolae Barbu, şeful IPJ Giurgiu, Vasile Tache, conducerea Poliţiei Locale şi nu în ultimul rând reprezentanţii sindicatului.


După tragerea la sorți, cele patru echipe au disputat meciurile stabilite în urma cărora a fost stabilită și ordinea pe podium. Locul I a revenit Serviciului Rutier (IPJ), locul al II-lea Serviciului de Ordine Publică (IPJ) și locul al III-lea Direcției Poliției Locale.

Pentru câștigătorii competiției Cupa Pro Lex de fotbal, ediţia I, la Giurgiu, organizatorii au pregătit cupe și diplome.

In presa:

muntenia-news.ro

Comentarii

comentarii