Sindicatul ProLex, si-a deschis televiziune!

 

 

Pentru prima oara in Romania, un sindicat alege sa puna accentul pe comunicarea cu membrii sai, iar in acest sens Sindicatul National ProLex intra pe piata media cu un post de televiziune on-line, interactiv, dedicat.

O noutate in domeniu, PROLEX TV este un proiect adaptat vremurilor noi, care si-a propus sa-si transforme telespectatorii in cei mai informati angajati din politia nationala, din cea locala sau din ANAF.

In primul rand noul post se adreseaza membrilor sai din Politie, Politie Locala si ANAF, dar si tuturor celor interesati de legislatia muncii in domeniu si pe problematica specifica.

Va “transforma” oamenii in politisti!

ProLex TV isi propune sa transmita noutatile legislative, demersurile sindicale, dar mai ales sa dezbata si sa gaseasca solutii pentru problemele profesionale si salariale cu care se confrunta angajatii din toate structurile. Mai exact, postul va debuta cu un buletin de stiri si cu o emisiune de analiza si dezbatere, urmand ca in viitorul apropiat sa-si extinda grila de programe in functie de problematica si de cerintele, respectiv asteptarile, publicului-tinta.

Buletinul de stiri aduce in atentia telespectatorilor evenimente ale zilei din domeniile legislativ, economic, social, sportiv si sindical, comunicate si conferinte de presa ale institutiilor angajatoare, subiecte din presa zilei. In emisiunea de analiza si dezbatere, numita sugestiv “De partea ta”, vor fi trecute prin filtrul specialistilor atat aspectele legislative, cat si situatiile concrete din activitatea profesionala a politistilor si vamesilor.

Sursa cancan

Comentarii

comentarii