Poliţiştii locali din Sectorul 2 ies în stradă: vor salarii mai mari şi normă de hrană achitată integral

Pe 17 noiembrie, poliţiştii locali din Sectorul 2 al Capitalei vor organiza un marş de amploare, protestând în acest fel faţă de faptul că nu le-au fost majorate salariile, după cum au anunţat într-un comunicat de presă.

Poliţiştii locali din sectorul 2 Bucureşti ies în stradă să-şi revendice drepturile salariale printr-un marş de protest pe 17 noiembrie. Aceştia susţin că primarul Neculai Onţanu a uitat de interesul local, fiind preocupat cu interesul naţional.

„La primăria sectorului 2 Bucureşti, poliţiştii locali nu au beneficiat de majorarea salarială de 12%, iar norma de hrană se achită pe jumătate, întrucât pentru primar şi consilierii locali respectarea legii este opţională.  Sătui să mai fie minţiţi, poliţiştii locali din Poliţia Locală a Sectorului 2 Bucureşti, afiliaţi la Sindicatul Pro Lex, vor participa la un marş de protest, pe 17 noiembrie, între 11-13, pe ruta Piaţa Victoriei – Bucur Obor. Aceştia vor fi sprijiniţi de 250 poliţişti locali din alte localităţi“, au anunţat reprezentanţii poliţiştilor locali într-un comunicat de presă.
Sursa adevarul

Comentarii

comentarii