ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! Reportaj necenzurat despre un polițist din Ferentari

Ghetourile din Ferentari, zone in care unii nici cu gandul nu cuteaza sa patrunda,  zone in care drogurile fac legea, zone in care strainii sunt victime sigure, zone in care viata si moartea au alt pret. Cel al unei doze de heroina. Ei bine, pentru politisti, acolo este locul de munca. Acolo se duc zi de zi ori noapte de noapte, acolo petrec, intr-o viata, mult mai multe ore decat in mijlocul familiei. Ce inseamna, cu adevarat, sa fii politist in Ferentari? Aflati urmarind materialul…

 

Alexandru Găitan lucrează de 22 de ani în cel mai rău famat cartier al Bucureștiului, iar poveștile pe care le-a văzut, le-a trăit ori le-a simțit, n-au happy-end. Sunt povești de groază, cu sânge, cu dramă și cu moarte.

 

Nota Pro Lex:

Cei ce vad materialul inteleg necesitatea consilierii psihologice, verificarii periodice a starii de sanatate si a dotarii corespunzatoare a politistilor.

Poate astfel inteleg, pe de o parte femeile care vor sa devina politiste ca, fiind egale in drepturi si obligatii cu barbatii, pot fi repartizate in astfel de locuri, iar sefii din MAI care gestioneaza politica de resurse umane, poate inteleg necesitatea asigurarii unui raport de femei/barbati politist in functie de specificul si nevoile Politiei.

 

Comentarii

comentarii