Legend Optic – consultatii gratuite si reduceri ochelari

Legend Optic ofera membrilor Prolex, consultatii oftalmologice gratuite, achizitionarea ochelarilor rate.

Deasemenea, Legend Optic are o echipa mobila care se poate deplasa la solicitarea dv, cu mentiunea sa se stranga un grup format de alte cateva persoane.

Legend Optic  este una din cele mai moderne si renumite societati romanesti din domeniul opticii medicale.

A fost fondata in anul 2007 si este actualmente o societate cu capital romanesc, cu tehnologie moderna si personal calificat. Are doua linii de montaj complete, in permanenta  modernizate cu aparatura de ultima generatie, ceea ce permite obtinerea de produse la standarde internationale.

Are o echipa de aprox 80 angajati cu vasta experienta in domeniul opticii medicale

 • Echipele mobile Legend Optic – se deplaseaza la sediile unde activeaza fiecare membru Prolex (cu mentiunea ca este necesar sa fie un grup de minim 10-15 persoane ce isi doresc un consult optometric)
 • Ofera consultatii optometrice gratuite pentru membrii Prolex cat si pentru membrii familiei acestora;
 • Ofera posibilitatea achizitionarii ochelarilor de corectie cu plata in rate lunare (fara dobanda)
 • Ofera un discount de 20% aplicabil intregii comenzi (rame si lentile)
 • Ofera consultanta optometrica cu privire la alegerea ochelarilor (stabilirea dioptriilor)
 • Ofera consultanta de specialitate cu privire la tipurile de protectie necesare pentru ochi (in functie de domeniul de activitate)
 • Pune la dispozitia membrilor Prolex o expozitie de rame: peste 400 de modele
 • Ofera ochelari de protecţie cu dioptrii /ochelarii de vedere/soare cu/fără dioptrii şi lentile de contact cu dioptrii;
 • In baza parteneriatului, Legend Optic, o data cu livrarea comenzilor va emite carduri co-branded (Legend Optic – Prolex) pentru a putea fi transmis si catre membrii familiei.
 • In ceea ce priveste membrii familiei acestia beneficiaza de: consult gratuit in cadrul magazinelor Legend Optic si de discount de 20 % la orice produs.
 •       Sistemul de rate se va acorda dupa cum urmeaza:

  – daca beneficiarul ne solicita in institutia de care apartine si exista mai multi doritori, se deschide fisa de rate pe sediul respective si se va face contract de rate (nepurtator de dobanda) cu fiecare client in parte. Legend optic va veni la datele stabilite sa incaseze la sediul in care s-a desfasurat sesiunea respective.

  – daca beneficiarul vine la magazin, se acorda sistemul de rate ((2/3/4 in functie de valoare conform contract) insa ridicarea comenzii si plata lunara a ratelor se va face de catre client la magazin.

  – ratele se acorda pe baza de legitimatie si carte de identitate;

   

Pentru programari in cadrul sediilor: vanzari@legendoptic.ro sau 0737.433.078.

 

Comentarii

comentarii