Global Archive Management

Tipul serviciilor

Servicii complete de arhivare – de la prelucrare, la depozitare, accesare și distrugere a arhivelor.

 

Avantaje pentru membrii Pro Lex

Prin acest protocol, membrii Prolex beneficiaza de facilitati la urmatoarele servicii:

  • Eliberare adeverinte de vechime sau de grupa, cu un discount de 30% fata de tarifele prevazute de lege pentru membrii Prolex si familiile acestora, in situatia in care acestia au lucrat la companii a caror arhiva a fost preluata de SC Global Archive Management SRL.
  • Consiliere gratuita, atat pentru membrii Prolex, cat si pentru familiile acestora cu privire la pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a obtine adeverintele de vechime de la fostii angajatori.

 

  • In situatia in care fostii angajatori nu mai exista, SC Global Archive Management SRL ofera asistenta gratuita in identificarea locului in care au fost mutate arhivele fostilor angajatori, inclusiv cu date de contact unde pot solicita eliberarea adeverintelor.
  • Pastrarea si conservarea (depozitare) arhivei companiilor detinute de membrii familiei membrilor Prolex cu un discount de 50% fata de costul de depozitare standard.

 

Procedura de accesare a avantajului

Prezentare CI şi legitimaţie tip QR sau adeverinţă generată de aplicaţia Pro Lex

Serviciul de consiliere si serviciul de asistenta se oferta printr-o adresa de e-mail dedicata: ProLex@archive.ro unde pot fi transmise intrebarile si solicitarile membrilor, precum si prin telefon.

Telefon:  031 425 05 02 / 0724 023 566

 

Contact companie

Telefon:  031 425 05 02 / 0724 023 566

E-mail: ProLex@archive.ro

 

Locaţie

https://archive.ro/?page_id=442

Prin ce se recomandă firma

Global Archive Management are o vechime de peste 12 ani si este cea mai eficientă soluție de arhivare pentru unele dintre cele mai mari și importante business-uri din România.

Pe scurt:

  • o echipă de peste 60 de persoane gata să preia în siguranță documentele companiei pe care o conduci sau din care faci parte;
  • singura companie de pe piața românească de arhivare care a implementat la scară largă cel mai avansat și sigur sistem de stingere a incendiilor, pentru protecția 100% a documentelor depozitate;
  • 3 depozite în apropierea Bucureștiului, cu o suprafață cumulată de aproximativ 7.000 de m2 și o capacitate totală de circa 1 million de cutii (echivalentul a 3,6 milioane bibliorafturi standard), 280 de km liniari sau 27.000 de m3;
  • capacitatea de a depozita aproximativ 2.000 de cutii în fiecare zi;
  • în cei 12 ani de activitate, depozitat mai mult de 22.000 m3 de documente;
  • în prezent, ne bucurăm de încrederea a peste 150 de clienți care au decis să apeleze la serviciile noastre.

 

 

 

Cum devenim membri:
Pentru persoanele care nu fac parte din instituţiile şi autoritătile publice: Adeziune membru simpatizant
Pentru angajaţii din instituţiile şi autorităţile publice: Adeziune membru

Comentarii

comentarii