Therme București – Centru de relaxare și wellness

Tipul serviciilor

Servicii recreative.

 

Avantaje pentru membrii Pro Lex

–          Reducere 15% la Tarifele de Bază.

–          Reducerea se aplică exclusiv Tarifelor de Bază pentru acces în Complexul Therme București din categoriile Galaxy Adult, Galaxy Familie, The Palm Adult, Elysium Adult și nu se aplică:

  1. a)Tarifelor speciale din oferta permanentă a Furnizorului: studenți, elevi, copii, seniori, Morning special;
  2. b)Tarifelor speciale aferente ofertelor speciale de sărbători, de diverse zile aniversare, în legătură cu promoții/concursuri, etc.;
  3. c)Sumelor aferente consumației Beneficiarilor în cadrul Therme București și serviciilor achiziționate de aceștia (alimente, băutură, servicii de masaj si alte servicii, inchirieri halate/papuci/obiecte, etc.);
  4. d)Oricăror tarife de acces ce beneficiază de reduceri temporare sau tarifelor achizitionate la care clientul beneficiaza de puncte de loialitate prin intermediul platformei My Therme.

Pentru aplicarea reducerii Beneficiarul trebuie să aleagă de la început zona în care dorește acces (Galaxy, The Palm sau Elysium).

Dacă Beneficiarul dorește schimbarea zonei prin trecerea direct în zona superioară, Beneficiarul pierde reducerea.

 

Procedura de accesare a avantajului

Membrii de sindicat pot achiziționa bilete cu reducere doar prin comenzi online în platforma http://b2b.therme.ro/userSignup.aspx dupa urmatoarea procedura:

– Înainte de a intra pe platforma Therme, se accesează secțiunea “CARDURI” din aplicația ProLex Club, se apasă pe logo-ul Therme și se reține Codul de Activare pentru a-l folosi la crearea contului.

– În platforma http://b2b.therme.ro/userSignup.aspx membrii de sindicat își creează un cont de utilizator prin care pot beneficia de reduceri la bilete.

– În procedura de înregistrare, membrii de sindicat vor trebui să introducă în câmpul “Cod activare”, codul unic generat de aplicația ProLex Club, secțiunea “carduri” pentru dispozitive mobile (android/iOS) prin care platforma b2b.therme.ro va putea identifica persoana respectivă ca fiind membru Pro Lex.

– Biletul se generează și transmite pe adresa de e-mail a beneficiarului după confirmarea plății.

– Accesul la Therme Nord București se va face cu biletul printat sau prezentat direct de pe telefon și cartea de identitate.

 

Contact companie

Tel. consiliere autentificare patforma Therme: 0735 400 085

 

Locaţie

Adresa: CaleaBucurești, nr. 1K, Otopeni – Balotești, Ilfov

 

Prin ce se recomandă firma

Therme București, este cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa, construit greenfield. Amplasat la 10 minute de oraș, Therme Bucuresti va fi deschis tot timpul anului, 7 zile din 7. Therme Bucuresti cuprinde 3 zone distincte, cu facilități variate care creează atmosfera unei vacanțe tropicale. Complexul are o suprafață de peste 29 de mii de metri pătrați, 9 piscine cu apă termală indoor și outdoor, cocktail pool bars indoor și outdoor, 6 saune tematice uscate, 4 saune umede, jacuzzi, 15 tobogane acvatice, 3 restaurante. Ambianța tropicală este completată de cei 1,400 de palmieri și speciile unicat de plante exotice.

 

 

Beneficiile le pot accesa doar membrii de sindicat ce se înregistrează/ autentifică în aplicația ProLex Club la secțiunea “Profil”.

 

Cum devenim membri:
Pentru persoanele care nu fac parte din instituţiile şi autoritătile publice: Adeziune membru simpatizant
Pentru angajaţii din instituţiile şi autorităţile publice: Adeziune membru

Comentarii

comentarii