Therme București – Centru de relaxare și wellness

Tipul serviciilor

Servicii recreative.

Avantaje pentru membrii Pro Lex

Reducere 15% la Tarifele de Bază.

https://therme.ro/tarife

–          Reducerea se aplică exclusiv Tarifelor de Bază pentru acces în Complexul Therme București din categoriile Galaxy Adult, Galaxy Familie, The Palm Adult, Elysium Adult și nu se aplică:

  1. a)Tarifelor speciale din oferta permanentă a Furnizorului: studenți, elevi, copii, seniori, Morning/Evening special;
  2. b)Tarifelor speciale aferente ofertelor speciale de sărbători, de diverse zile aniversare, în legătură cu promoții/concursuri, etc.;
  3. c)Sumelor aferente consumației Beneficiarilor în cadrul Therme București și serviciilor achiziționate de aceștia (alimente, băutură, servicii de masaj si alte servicii, inchirieri halate/papuci/obiecte etc.);
  4. d)Oricăror tarife de acces ce beneficiază de reduceri temporare sau tarifelor achizitionate la care clientul beneficiaza de puncte de loialitate prin intermediul platformei My Therme.

Pentru aplicarea reducerii Beneficiarul trebuie să aleagă de la început zona în care dorește acces (Galaxy Adult, Galaxy Familie, The Palm Adult sau Elysium Adult).

Dacă Beneficiarul va schimba zona de relaxare prin trecerea direct în zona superioară sau va depăși perioada pentru care achitase biletul, Beneficiarul va plăti diferența de preț întreagă, fără a se aplica vreo reducere.

 https://therme.ro/atractii/relaxation

Procedura de accesare a avantajului

Membrii de sindicat pot achiziționa bilete cu reducere doar pe INTERNET, din contul creat pe www.therme.ro, prin introducerea în comandă a codului de reducere primit de membru prin intermediul aplicației ProLex Club.

Membrii își vor crea un cont pe site-ul www.therme.ro, vor selecta biletele dorite și vor accesa reducerea prin introducerea codului în coșul de cumpărături. Reducerea oferită prin codul de reducere nu se poate cumula cu alte reduceri/promoții oferite de Therme.

Se pot face achiziționări de bilete cu reducere in toata perioada lunii!!!

– Biletul se generează și transmite pe adresa de e-mail a beneficiarului după confirmarea plății.

– Accesul la Therme Nord București se va face cu biletul printat sau prezentat direct de pe telefon și cartea de identitate.

 CODUL DE REDUCERE AFERENT LUNII SE AFLĂ IN APLICAȚIA PRO LEX CLUB

Beneficiile le pot accesa doar membrii de sindicat ce se înregistrează/ autentifică în aplicația ProLex Club la secțiunea “Profil”.

Contact companie: tel. 0311090199

Locaţie: Calea București, nr. 1K, Otopeni – Balotești, Ilfov

 

Plasat la 10 minute de oraș, Therme Bucuresti va fi deschis tot timpul anului, 7 zile din 7. Therme Bucuresti cuprinde 3 zone distincte, cu facilități variate care creează atmosfera unei vacanțe tropicale. Complexul are o suprafață de peste 29 de mii de metri pătrați, 9 piscine cu apă termală indoor și outdoor, cocktail pool bars indoor și outdoor, 6 saune tematice uscate, 4 saune umede, jacuzzi, 15 tobogane acvatice, 3 restaurante. Ambianța tropicală este completată de cei 1,400 de palmieri și speciile unicat de plante exotice.

Prin ce se recomandă firma

​Therme București, este cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa.


Cum devenim membri

Prin înscriere on-line și plată cotizație recurentă

 

 

Comentarii

comentarii