Oferte Life as a Gift – 10% discount. Experiențe inedite pe www.experimenteaza.ro

Tipul serviciilor

Cadouri

Divertisment

Evenimente personale

Turism

Înfrumusețare

Avantaje pentru membrii Pro Lex

10% discount la vânzarea de vouchere electronice (prin email) sau fizice (printat)  oferite prin site-ul www.experimenteaza.ro, cu excepţia campaniilor de CSR. 

 

Procedura de accesare a avantajului:

           Pasul 1.

Membrii interesați de ofertă folosesc codul static “experimenteazaprolex”, care se folosește în coșul de comandă, după adăugarea cel puțin a unui produs de pe site.

După confirmarea comenzii și a plății, primite prin intermediul unui E-mail, membrii vor transmite către echipa Experimenteaza  dovada calității de membru (adeverință generată de aplicația ProLex Club).

Pasul 2.

Programarea activităților se face printr-un E-mail la adresa contact@experimenteaza.ro, în termen de 12 luni de la efectuarea achiziției de pe site, specificând cel puțin 2 (două) opțiuni de dată și oră pentru efectuarea experienței.

Echipa Experimenteaza va confirma solicitarea sau va propune date alternative pentru efectuarea acesteia.

Mai multe despre accesare experiențe găsești:  https://www.experimenteaza.ro/content/8-cum-functioneaza

Oricând, la solicitarea echipei Experimenteaza, se prezentă CI și adeverință generată de aplicația ProLex Club.

 

Contact: 

Tel. 0742.035.178

E-mail: contact@experimenteaza.ro

Locaţie 

https://www.experimenteaza.ro/

 

Prin ce se recomandă firma

Din 2017 până în prezent, echipa Experimentează.ro a creat idei care mai apoi s-au transformat în clipe de neuitat, fie că a fost vorba de momente de adrenalina, momente de relaxare sau momente unice pentru îndrăgostiți.

Oferta experimenteaza.ro este la fel de diversă, asa cum suntem si noi, oamenii, iar gama largă de experiențe se potrivește oricărui buget.

Continuăm să extindem și să îmbunătățim pachetele de pe site-ul nostru, pentru că noi credem cu tărie în faptul că orice om trebuie să-și îmbrățișeze simțurile pentru a se bucura de viață.

Suntem aici pentru a vă ajuta să dați frâu liber emoțiilor și să le îmbrățișați, dar mai ales pentru a vă încuraja să încercați lucruri noi, experiențe pe care trebuie să le faci măcar “o dată în viață” sau pe care să le dăruiești celor dragi.

Te așteptăm și pe tine să încerci lucruri noi și nu uita… Sky is the limit, Enjoy Life as a Gift!

Beneficiile le pot accesa doar membrii de sindicat ce se înregistrează/ autentifică în aplicația de telefonie mobilă ProLex Club la secțiunea “Profil”.

 

 

Cum devenim membri: 
Pentru persoanele care nu fac parte din instituții și autorități publice:  Adeziune membru simpatizant
Pentru angajații din instituțiile și autoritățile publice:  Adeziune membru

Comentarii

comentarii