Oferte Life as a Gift – 10% discount. Experiențe inedite pe www.experimenteaza.ro

Vânzare de vouchere electronice (prin email) sau fizice (printat) cu discount față de prețul standard afișat de 10% către membrii Sindicatului National Pro Lex, în calitate de beneficiari finali.

Idei de cadouri cu adrenalina pentru tine sau cei dragi!

www.experimenteaza.ro

Procedura de accesare a avantajului:

           Pasul 1.

Membrii interesați de ofertă folosesc codul static „experimenteazaprolex”, care se folosește în coșul de comandă, după adăugarea cel puțin a unui produs de pe site.

După confirmarea comenzii și a plății, primite prin intermediul unui E-mail, membrii vor transmite către echipa Experimenteaza  dovada calității de membru (adeverință generată de aplicația ProLex Club).

Pasul 2.

Programarea activităților se face printr-un E-mail la adresa contact@experimenteaza.ro, în termen de 12 luni de la efectuarea achiziției de pe site, specificând cel puțin 2 (două) opțiuni de dată și oră pentru efectuarea experienței.

Echipa Experimenteaza va confirma solicitarea sau va propune date alternative pentru efectuarea acesteia.

Mai multe despre accesare experiențe găsești:  

https://www.experimenteaza.ro/content/8-cum-functioneaza

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

De-a lungul celor 5 ani de experimenteaza.ro, portofoliul  a crescut spectaculos, oferta conține acum peste 1000 de experiențe de la 600 de parteneri, suntem cel mai mare și mai inspirat furnizor de experiențe din Romania!

Pentru ca incercam sa inlocuim traditionalele cadouri si bonusuri cu noi provocari,  va transmit OFERTA de anul acesta care contine:

  1. Gift card-uri valabile pe site-ul experimenteaza.ro care pot fi personalizate cu suma dorită conform nevoilor companiei.

Anul acesta incearca altceva si ofera angajatilor cadouri inedite!

  1. Oferta Xmas-Party si Xmas-Party Kids care cuprind petreceri de Craciun  cu Pomana Porcului , foc de tabara, DJ si un Mos Craciun veritabil.

Noutatea din acest an este ca toate comenzile primite pana pe data de 20 noiembrie si pentru o suma minima de 20.000 RON, vor avea un super discount de 10%!

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

0746736336 – Silvia Munteanu

Spor la experimentat!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Pentru ca viata si siguranta pe sosele este foarte importanta, www.Experimenteaza.ro vine cu o oferta foarte avantajoasa pentru cursurile defensive.

  1. Curs Conducere Defensivă Modul 1 te familiarizează cu principiile de bază care contribuie la fundația unei atitudini proactive la volan. Partea practică se realizează la viteze de până la +60 km/h, viteze specifice rulajului în mediul urban.
  2. Curs Conducere Defensivă Modul 2 sedimentează principiile asimilate la Modulul 1, acum vom pune accentul pe creșterea vitezei de rulare și realizarea manevrelor la viteze specifice rulării extra-urbane.
  3. Curs Conducere Defensivă Modul 3 pune accentul pe latura practică. Creștem ritmul până la viteze de rulare specifice autostrăzilor.

Pentru detalii, va stau la dispozitie!

0754013660 – Dana Socaciu

Oricând, la solicitarea echipei Experimenteaza, se prezentă CI și adeverință generată de aplicația ProLex Club.

 

Contact: 

Tel. 0742.035.178

0746736336 – Silvia Munteanu

0754013660 – Dana Socaciu

E-mail: contact@experimenteaza.ro

Locaţie 

https://www.experimenteaza.ro/

 

Prin ce se recomandă firma

Din 2017 până în prezent, echipa Experimentează.ro a creat idei care mai apoi s-au transformat în clipe de neuitat, fie că a fost vorba de momente de adrenalina, momente de relaxare sau momente unice pentru îndrăgostiți.

Oferta experimenteaza.ro este la fel de diversă, asa cum suntem si noi, oamenii, iar gama largă de experiențe se potrivește oricărui buget.

Continuăm să extindem și să îmbunătățim pachetele de pe site-ul nostru, pentru că noi credem cu tărie în faptul că orice om trebuie să-și îmbrățișeze simțurile pentru a se bucura de viață.

Suntem aici pentru a vă ajuta să dați frâu liber emoțiilor și să le îmbrățișați, dar mai ales pentru a vă încuraja să încercați lucruri noi, experiențe pe care trebuie să le faci măcar “o dată în viață” sau pe care să le dăruiești celor dragi.

Te așteptăm și pe tine să încerci lucruri noi și nu uita… Sky is the limit, Enjoy Life as a Gift!

 

Beneficiile le pot accesa doar membrii de sindicat ce se înregistrează/ autentifică în aplicația de telefonie mobilă ProLex Club la secțiunea “Profil”.

 

 

Cum devenim membri: 
Pentru persoanele care nu fac parte din instituții și autorități publice:  Adeziune membru simpatizant
Pentru angajații din instituțiile și autoritățile publice:  Adeziune membru

Comentarii

comentarii