Ofertă promoțională 20 lei/cazare noapte/cameră la Casa Dracula by ProLex**** din Bran

Preț 20 lei/cazare noapte/cameră și 40 lei/cazare noapte/apartament

 

Ofertă specială în perioadele: 26 februarie 2020 – 3 aprilie 2020 și 23 aprilie 2020 – 15 iunie 2020,  în zilele de duminică, luni, marți, miercuri, joi.

Rezervarea se poate face doar on-line pe www.casa-dracula.ro sau www.draculabyprolex.ro prin introducerea codului generat de aplicația ProLex Club. Calitatea de membru se verifică și la cazare.

 

Notă: Aplicația ProLex Club este o aplicație de mobil pentru acces la reduceri de bunuri și servicii ce poate fi descărcată din Magazin Play (pentru Android) și APP Store (pentru iPhone).

Pentru acces la legitimație, adeverință sau cod de reducere, membrii de sindicat trebuie să se înregistreze în Aplicația ProLex Club.

Codul de reducere pentru Casa Dracula by ProLex**** se obține din meniul „Pensiune”.

Prețurile sunt valabile sub condiția completării formularului 230 la recepția pensiunii.

Pensiunea poate asigura mic dejun contracost, la cererea turiștilor.

Membrii de sindicat cu o vechime mai mare de 10 ani beneficiază tot anul 2020 de două nopți de cazare gratuite, fără mic dejun, conform termenilor și condițiilor menționate în site-ul www.casa-dracula.ro

 

Orice persoană poate să devină membru ProLex, completând și comunicând adeziunea la sediul din București, str. Mendeleev, nr. 36-38, etaj 8, sector 1, fax 0213161412 sau e-mail office@prolex.ro. Activarea calității de membru și accesul la înregistrare în aplicația ProLex Club (care generează codul de membru) se poate face în două zile lucrătoare de la primirea adeziunii.

Comentarii

comentarii