HiperOfertă promoțională 1 leu/cazare noapte/cameră in weekend la Casa Dracula by ProLex**** din Bran

Preț 1 leu/cazare noapte/cameră și 1 leu/cazare noapte/apartament

 

Ofertă specială în perioadele: 28 februarie – 24 mai,

în zilele weekend (vineri și sâmbătă), preț pentru ultima oră (last minute)

Rezervarea se poate face cu maxim 24 ore înainte de intrarea la cazare (ziua de cazare începe la ora 14), doar cu plata on-line pe www.casa-dracula.ro sau www.draculabyprolex.ro prin introducerea codului generat de aplicația ProLex Club. Calitatea de membru se verifică și la cazare.

Prețurile sunt valabile sub condiția depunerii la recepția pensiunii a 4 formulare 230 (descărcate de pe site-ul pensiunii) completate și semnate, prin care se redirecționează 3,5% din impozitul pe venit.

 

Notă: Aplicația ProLex Club este o aplicație de mobil pentru acces la reduceri de bunuri și servicii ce poate fi descărcată din Magazin Play (pentru Android) și APP Store (pentru iPhone).

Pentru acces la legitimație, adeverință sau cod de reducere, membrii de sindicat trebuie să se înregistreze în Aplicația ProLex Club.

Codul de reducere pentru Casa Dracula by ProLex**** se obține din meniul „Pensiune”.

Pensiunea poate asigura mic dejun contracost, la cererea turiștilor.

Membrii de sindicat cu o vechime mai mare de 10 ani beneficiază tot anul 2020 de două nopți de cazare gratuite, fără mic dejun, conform termenilor și condițiilor menționate în site-ul www.casa-dracula.ro

Comentarii

comentarii