Adresă DGPMB – modificare consiliu de conducere

Nr. 3253/ 17.09.2020

 

 

Către,

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

 

 

Având în vedere adresa nr. 936/16.09.2020 pentru modificarea componenței Consiliului de Conducere al D.G.P.M.B., de la 48 la 28 membri va rugăm să ne comunicați care au fost motivele care au determinat reducerea numărului membrilor, în condițiile în care unele servicii nu mai sunt reprezentate.

În opinia noastră, mai puțini membri înseamnă mai puține argumente, existând riscul ca anumiți șefi de structuri să decidă măsuri organizatorice și funcționale cu privire la alte structuri despre care nu cunosc specificul activității și nici impactul deciziilor.

De asemenea, apreciem faptul că este neoportună și nejustificată o reorganizare decisă de către persoane care ocupă temporar funcții de conducere în cadrul structurilor din D.G.P.M.B.

Orice modificare organizatorică și funcțională trebuie să aibă în vedere performanța structurii supusă reorganizării, argumentele care au stat la baza înfiițării structurii actuale și, eventual, o comparație a rezultatelor structurii actuale cu cele ale vechilor structuri.

Recunoaștem și respectăm dreptul conducerii în managementul instituției însă vrem să atragem atenția asupra eventualelor consecințe care pot afecta cariera profesională a polițiștilor și chiar performanța/eficiența noilor structuri.

 

Cu stimă,

Președinte

Vasile Lincu

 

Comentarii

comentarii