Ofertă optică medicală Gold Optik

Ofertă optică medicală

Gold Optik

Tipul serviciilor

Optică medicală

Avantaje pentru membrii Pro Lex

– determinare dioptrii – gratuit

– consult oftalmologic – discount 10%

– consultare în alegerea ramelor de ochelari – gratuit

 

Procedura de accesare a avantajului

Prezentare CI și legitimație tip QR sau adeverință generată de aplicația Pro Lex.

Contact: 

Pentru programare sunați la tel. 0728033033 (Ana)

Locaţie 

 București, Calea Șerban Vodă nr. 43, parter (harta). Suntem la 3 minute de Metrou Piața Unirii. În caz că veniți cu mașina, sunt câteva locuri de parcare disponibile în fața sediului nostru (rutare spre Gold Optik).

Prin ce se recomandă firma

În cei peste 10 ani de experiență, mii de români și străni ne-au trecut pragul și au plecat cu vederea întregită. Nu este plăcere mai mare decât să dai omului libertatea de trăi. Și o vedere bună exact asta face.

Gold Optik este înființată  tocmai pentru a veni în ajutorul dumneavoastră. Poate sunteți deținători de ochelari, dar vă doriți ultima tehnologie. Sau poate ați suferit un accident și e nevoie de corecție optică, ori poate doriți să vă protejați ochii de radiații sau de elementele naturii. Toate acestea le puteți realiza la Gold Optic din zona Unirii.

Indiferent de vârstă, pe noi vă puteți baza pentru prevenția unor problemedetecția afecțiunilor, protecția în fața elementelor naturii nocive vederii, corecția vederii. Pentru acestea folosim aparatură modernă și oferim o gamă largă de lentile pentru toate nevoile și bugetele.

Medicii Specialiști oftalmologi și colegii asistenți cu care lucrăm profesează cu ultimele tehnologii și au experiență vasta cu o multitudine de afecțiuni.

Colectivul nostru mic dar specializat a ajutat deja mii de pacienți.

Dacă vă doriți o vedere sănătoasă, nu ezitați să ne contactați.

Comentarii

comentarii