Ofertă ARCALUX – discount 10%

Tipul serviciilor

ARCALUX este producător direct de dezinfectanți, biocide, avizate,  antigel, antigel pentru instalații de încălzire, panouri solare, instalații frigorifice, balsam de rufe, carpetin, clor, decapant, detergent pentru uz casnic și industrial (linii de alimentare, abatoare, industria alimentară), HORECA, emulsie pentru strunguri, detergenți de vase, mobilă, geamuri și soluții auto.

Produsele sunt ecologice, biodegradabile și respectă toate normele în vigoare! PRODUSE AVIZATE! BIOCIDE!

Produse fabricate în România.

Avantaje pentru membrii Pro Lex: discount 10%.

Procedura de accesare a avantajului

Dovada calităţii de membru al Sindicatului Naţional Pro Lex se poate face, după caz, cu legitimaţie de tip QR din aplicaţia Pro Lex Club, cu adeverinţă eliberată în format letric sau adeverinţă generată de aplicaţia Pro Lex Club.

Pentru acordarea beneficiilor este suficient să se transmită dovada calității de membru la E-mail: office@arcalux.ro, după efectuarea comenzii online pe site-ul www.arcalux.ro.

Contact: office@arcalux.ro

Mobil:0723.66.64.41

Site: www.arcalux.ro

Punct de lucru: str. Ilioara nr. 15, sector 3 București

Prin ce se recomandă firma

“Ideea de a realiza produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea și, totodată, să spele bine (…) Din 2002, de la înființare, compania a produs detergenți de cea mai bună calitate.

Prin produsele noastre suntem alături de clienții noștri întreaga zi, din momentul trezirii și până seara la culcare. Zilnic avem nevoie de produse de curățat pentru: corp, haine, veselă, mașini, casă și gospodărie.

Pentru că trăim într-o comunitate, avem nevoie și de produse destinate comunității. Arca Lux are o gamă întreagă de produse destinate instituțiilor, firmelor de curățenie (…)

(…) Acum oferim si produse destinate sectorului profesional/industrial, create cu aceeași grijă față de mediul înconjurător și atenție cu nevoile specifice fiecărui domeniu (…).”

Stelian Mocanu
director general SC ARCA MONDO CHIM SRL

 

Comentarii

comentarii