Tribunalul Neamt: Constată că reclamantul Strechie Ionuţ avea dreptul la salariul funcţiei de bază la nivelul maxim acordat în cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ pentru funcţia de agent de poliţie, grad ag. sef. pr., gradaţie 7, respectiv suma de 2667 lei brut.

Nr. unic (nr. format vechi) : 22666/3/2019
Data inregistrarii 29.01.2020
Data ultimei modificari: 31.12.2020
Sectie: Sectia a II-a Civilă de Contencios Administrativ şi Fiscal
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: litigiu privind funcţionarii publici (Legea Nr.188/1999)
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
STRECHIE IONUŢ PRIN SINDICATUL NAŢIONAL AL POLIŢIŞTILOR ŞI VAMEŞILOR PRO LEX Reclamant Reclamant
INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI NEAMŢ Pârât Pârât
CASA DE PENSII SECTORIALĂ A MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE Pârât Pârât

 

Şedinţe

09.07.2020
Ora estimata: 09:30
Complet: CAF6 amânări
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Constată că reclamantul Strechie Ionuţ avea dreptul la salariul funcţiei de bază la nivelul maxim acordat în cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ pentru funcţia de agent de poliţie, grad ag. sef. pr., gradaţie 7, respectiv suma de 2667 lei brut. Obligă pârâtul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ să recalculeze valorile drepturilor salariale ce compun baza de calcul a pensiei de serviciu corespunzător salariului de funcţie la nivel maxim acordat în cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ pentru funcţia de agent de poliţie, grad ag. sef. pr, gradaţie 7.

Respinge ca prematură cererea privind obligarea pârâtei Casa Sectorială de Pensii a MAI la recalcularea pensiei militare de serviciu a reclamantului. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Cererea de recurs se depune la Tribunalul Neamţ – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată, astăzi, 09.07.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  373/2020  09.07.2020

Comentarii

comentarii